top of page

Hi, ik ben Bine

Ik grap altijd over dat ik in de verkeerde tijd geboren ben en ook vooral in het verkeerde land. Ik heb namelijk een enorme aantrekkingskracht naar Engeland. Daarbij houd ik enorm van het ‘Country life’ over het algemeen. Het Mediterraanse spreekt mij ook enorm aan. De mooie landhuizen, de tuinen en het royale gebruik van natuurlijke materialen binnen- en buitenshuis geven mij totale ontspanning.

 

Het is dan ook een droom van mij om ooit een landhuis in Engeland te hebben waar de schaapjes over de heuvels scharrelen, bloemen mij om de oren vliegen en het openhaardvuurtje de hele dag knettert.

In de realiteit woon ik in mijn heerlijke (Cottage mix stijl) huisje in Haarlem met mijn twee katten waar ik mijn openhaardje heb en de country stijlen gemixt terug laat komen in mijn interieur, zodat ik tóch nog de sfeer mee krijg waar ik zo naar verlang.

DSC_2516.jpg
interiors-by-bien-interieurontwerp-interieurontwerper-homedesign

Dat probeer ik bij elk advies wat ik uitbreng te doen. Iedereen heeft zo zijn eigen droom (land) huis voor ogen en dat zou de rode draad moeten zijn voor je huidige woonsituatie. Nee, je hebt misschien niet de 6 meter hoge plafonds, 20 kamers, heuvels om op uit te kijken of het Como Meer in je achtertuin, maar we kunnen er wél achter komen waarom je zo aangetrokken bent tot bijvoorbeeld de 6 meter hoge plafonds en díe kennis doorvoeren in je interieur.

 

Als je je interieur wil aanpakken, moet je eerst naar binnen keren naar mijn mening. Alleen dan kom je erachter waar jij van gaat ontspannen of juist energie van krijgt. Ik ga dan ook een beetje de diepte in met je, want niets is vervelender dan een maand later ergens op uitgekeken zijn of het gevoel hebben dat je in andermans huis woont.

 

Hopelijk heb je ondertussen een beetje een beeld van mij kunnen vormen. Tot slot vertel ik je graag over mijn communicatiestijl. Ik communiceer vriendelijk, open en eerlijk. Daarbij neem ik je graag mee in mijn denkproces en vertel bijvoorbeeld waarom dingen wel of juist niet werken om het gewenste doel te bereiken. Verder vind ik het belangrijk dat als jijzelf een sterke visie hebt, de ruimte krijgt hiervoor. In dat geval ben ik er om bij te sturen of om mee te sparren. Hoe het ook is, we vinden ook hier weer een balans in!

bottom of page